"İlk Adım AB" Projesi Başvuru Formu

DİĞER HABERLER

KEGED olarak hazırladığımız ve Türkiye Ulusal Ajansı Tarafından desteklenen, Türkiye'de İlk defa Uygulanacak olan DiscoverEU projemize katılmak üzere 20 Genç Arıyoruz. Projemize katılmak isteyenler Proje başvuru şartlarını okuyarak başvuru yapabilir.

"İlk Adım AB" başlıklı projemizle Avrupa birliğinin sana sunduğu Avrupa'yı keşfet programına başvuru yapman için hazırladığımız bu formu doldurmanı rica ediyoruz. KEGED olarak Türkiye Ulusal Ajansı desteğiyle gerçekleştirdiğimiz ve Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan bu faaliyete dahil olan her etkinlikte 5 Genç ve 1 lider olmak üzere toplam 20 gencin ve 5lideri Avrupa'da seyahat etmesine, kültürel faaliyetler ilgili bilgi edinmesine imkân sağlamış olacağız. 

Bu başvuruyu yapabilmek için öncelikle Eylül ayının ikinci haftası müsait olduğuna emin ol. Geçerli bir pasaportun ve vizen olması gerektiğini unutma. 

Bu başvuru 1 temmuz 2004 ile 30 haziran 2005 arası doğanlar için geçerlidir. Ne yazık ki bu tarih aralığı dışında birinin bu programdan faydalanma şansı bulunmamaktadır.

Başvuru Formu İçin  Tıklayınız